Waar wij goed in zijn

expertise

Vakidioten met een edge

Wil je weten waar we nog meer goed in zijn? Neem contact met ons op, we praten je graag bij. Dat kan bij ons, in het gaafste pand van Enschede, maar mag ook via onze online-chatservice.  Alleen krijg je er dan geen goede kop koffie bij. 

Strategie
Concept
Design
UX Design
Digital marketing
Website
Neuromarketing
Data

'Wij geloven in het inspireren en motiveren van mensen'

Edward Niemeijer

Corporate story

Ons verhaal

Er breekt een nieuwe dag aan en de wereld ontwaakt. Een heerlijk gevoel vinden wij dat! Waarom wij voor LimeSquare ons bed uitkomen? We gaan er niet omheen draaien... Omdat er een dag vol kansen voor ons ligt; een ware inspiratiebron. Kan niet bestaat niet want de dag begint net en er zijn geen grenzen, belemmeringen of obstakels. Of de zon nu wel of niet schijnt. Dát vinden wij het waard om voor uit bed te komen.

En dan arriveren op ons werk, of liever gezegd; ons tweede thuis. Nadat we elkaar goedemorgen hebben gewenst en ons kleinste teamlid (de LimeSquarehond) Teun een aai hebben gegeven, gaan we aan de slag. ‘Being Fun, Hungry, Inspiring and a Changer’ zijn key-elementen in ons samenwerken. Want samenwerken is een must; met elkaar én met onze klanten.

Dat klinkt allemaal heel mooi, maar wat doen we dan eigenlijk? Heel simpel, het creëren van een merkbeleving of liever gezegd: de ultieme merkbeleving. Niet omdat we graag in superlatieven willen denken, maar omdat er een fundamenteel verschil is. Wij zijn ervan overtuigd dat merken die een emotionele waarde toevoegen, het verschil maken.   

Wij creëren de ultieme merkbeleving door het ontwikkelen van kick-ass (digitale) campagnes.

LimeSquare wil inspireren en geïnspireerd worden. In het contact tussen mensen is het geweldig te ervaren hoe ‘besmettelijk’ inspiratie kan zijn. Wij verbinden mensen met merken en merken met mensen. Wanneer je de beleving en ervaring van een merk in elke vezel van de campagne terugziet en –voelt, hebben wij ons doel bereikt.

Ga jij ook voor de ultieme merkbeleving

Anne Floor

Communicatieadviseur

Edward

Directeur

Thijs

Creatief strateeg

Mareille

Projectmanager

Remi

Webdeveloper

Marleen & Teun

Projectmanager

Jens

Intermarketeer

Ron

Contentmarketeer

Sander

Projectmanager

Marjolein

Officemanager

Frank

Grafisch ontwerper

Benjamin

Intermarketeer

Jurgen

Webdeveloper

Cas

Front-end developer

Campagnes

En hier zijn wij extreem goed in

Het succes van een campagne valt of staat met de juiste doorvertaling van het concept, waarbij details essentieel zijn. Wij vergelijken het vaak met de werking van een horloge; elk onderdeel versterkt het groter geheel maar werkt ook afzonderlijk van elkaar. 

Naamsbekendheid

Onbekend maakt onbemind. Daarom zorgen wij dat je merk in no-time top of mind is bij je doelgroep. Dat doen we door creativiteit te combineren met design, marketing en wetenschap.

Activatie

Met een activatiecampagne stimuleren wij gedragsverandering. Verandering dat leidt tot het aankopen van een product, de aanschaf van een dienst of tot meer wenselijk gedrag.

Recruitment

Een recruitmentcampagne draait niet alleen om het vinden van de juiste mensen. Gevonden wórden door je op de juiste wijze te profileren en een goed imago opbouwen is minstens zo belangrijk.

Merken

Wij werken met mooie merken

Mooie merken willen inspireren en verbinding leggen met hun doelgroep of klant. Wij zijn trots dat wij met onderstaande merken mogen werken..  

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief